Одарич: Капітальний ремонт доріг у Черкасах розпочнеться в середині червня

Одарич: Капітальний ремонт доріг у Черкасах розпочнеться в середині червняПоточний ремонт доріг у Черкасах розпочнеться через тиждень. Про це сьогодні на сесії Черкаської міської ради повідомив міський голова Сергій Одарич.
Що стосується початку капітального ремонту доріг, то в кінці травня буде проведено тендер. За словами Одарича, після тендеру й узгодження всіх необхідних документів капітальний ремонт основних транспортних магістралей міста розпочнеться в середині червня.
Нагадаємо, що 9 серпня 2011 року Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку був зареєстрований випуск та проспект емісії облігацій серії «В» Черкаської міської ради на суму 60 млн. грн. Випускається 60 000 штук відсоткових, іменних, звичайних (незабезпечених) облігацій (номінальною вартістю 1000 грн. кожна) зі строком обігу 5 років, до 17 серпня 2016 року, включно. Відсотковий дохід за облігаціями на всі відсоткові періоди встановлюється у розмірі 14% річних.
Муніципальні облігації були випущені міської радою Черкас під капітальний ремонт доріг обласного центру.
Від Провінції: отже, з моменту надходження 60 мільйонів гривень на капітальний ремонт доріг у Черкасах до майбутнього початку ремонту мине понад 10 місяців(!!)
03.05.2012 10:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
15:19 03.05.2012 Mykola:
Найгірший мер за всю історію міста: ПІЖОН І (cenzored).