Кудрявцев обіцяє команді Білоусова, що скоро замість їхніх висуванців все одно призначать "одаричоїдів"

Кудрявцев обіцяє команді Білоусова, що скоро замість їхніх висуванців все одно призначать "одаричоїдів" Влада в Черкасах панічно боїться повернення в крісло міського голови Сергія Одарича. Про це заявляють у пвд Одарича.

За словами кандидата в мери Черкас Миколи Кудрявцева, це видно по тій істериці, що нині зчинилася довкола виборів. Серед тих, хто на кричить про фальсифікації, більшість нинішніх чиновників і депутати, які голосували за відставку Сергія Одарича з посади міського голови.

Окрім того нинішня влада Черкас намагається усіляко «ставити палки в колеса» команді Одарича.

Наприклад, поспіхом оголошуються конкурси на вакантні посади директорів комунальних закладів. Допоки триває післявиборча епопея, 30 травня j 12-00 відбудеться конкурс на заміщення вакантної посади керівника Будинку культури ім. Кулика. Нагадаємо, що цей заклад очолювала свого часу член команди Сергія Одарича Ірина Тітовська. З нею контракт не подовжили, не зважаючи на те, що на її захист став майже весь колектив будинку культури.

Влада поспішає провести цей конкурс до повернення Сергія Одарича на посаду міського голови.

Окрім того, днями був продовжений контракт із директором КП «Інститут розвитку міста» Ларисою Маложавою. Термін продовження контракту – до 7 липня 2016 року. Лариса Моложава була призначена на посаду керівника КП владою Білоусова після звільнення ще одного члена команди Сергія Одарича – Миколи Бондаренка.

Днями на посаду директора КП «Черкаські ринки» призначили Дмитра Лукашенка, а начальником Центру надання адміністративних послуг колишнього помічника Віктора Білоусова.

Микола Кудрявцев пов’язує такий поспіх в кадрових призначеннях тим, що влада побоюються повернення Сергія Одарича на посаду.

- Все робиться поспіхом. Навіть оголошення про конкурс на вакантну посаду директора Будинку культуру не було опубліковане у ЗМІ. Але нічого. Доведеться все відміняти і скасовувати, - зазначив Микола Кудрявцев.
30.05.2014 10:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter