Вороніна - Одаричу: настане день, коли тобі прийдеться встати на коліна за твої пагубні вчинки перед Всевишнім

Депутат Черкаської міської ради Тамара Вороніна, яка пройшла до міськради від ПВД, а потім вийшла зі складу цієї депутатської групи, розмістила на Фейсбук звернення до екс-мера Черкас Сергія Одарича. Як ми вже повідомляли, по місту поширені анонімні листівки проти колишніх соратників екс-мера в стилі телефільму «17 миттєвостей весни». Зачепили й автора звернення.


Звернення до Сергія Одарича.
Вороніна - Одаричу: настане день, коли тобі прийдеться встати на коліна за твої пагубні вчинки перед Всевишнім

На скільки гнилою людиною, потрібно бути, щоб в такі свята поливати інших людей брудом... Це великий гріх. Життя дає тобі шанс - живи і кохай. За все в цьому житті потрібно відповідати, і хай не перед тими, кого ти образив, і припустимо - не зараз. Але настане той день, коли тобі прийдеться встати на коліна за твої пагубні вчинки перед Всевишнім.

Я розумію, що ти людина без моральних устоїв, яка здібна на все заради своєї вигоди. Я приймаю це як невиліковну хворобу, і тільки тому тебе прощаю:)

Твоя нова "успішна" команда, за допомогою якої ти робиш все це, маніпулюючи їми (як ти робив це з нами 3 роки) - це верткі зрадники , в анфас чи профіль - ті, хто живе виключно заради втамування власної вигоди, сприймаючи навколишніх людей, як неживих маріонеток, витратний матеріал, сировина, яку можна використовувати в особистих інтересах.

Поки є вигода - «гнила» людина завжди буде залишатися поруч, зображати духовне розуміння, навіть співчуття, такому нічого не варто - добре посміхнутися, зобразити підтримку, а потім кинути партнера, якщо загальна ситуація не складається на користь ТВОГО продуманого заздалегідь плану і, відповідно, опрацьованого результату. А вчинки самі різні виникають на тлі лицемірства, як і їх постійна брехня, яка не має виправдань, але прикрита красивими обіцянкам, віртуальною реальністю .

Це підставні люди, які " вчать " життєвої обережності, загартовують здорову цинічність, терпіння, витримку але разом з тим - відбирають необхідну довіру до навколишнього світу, яка пізніше, якщо і відновлюється, то довго і важко.

Гниляк і бруд повинні існувати, на противагу свіжості і чистоті. І якщо ти хочеш уберегти психіку, то краще зумій якось поміняти відношення до своїх життєвих ролей, кепського вибору, вчинкам, які не приносять радості.

Навіть якщо дивитися завжди вперед на дорогу - можна скосити погляд і розгледіти, що відбувається по різні сторони. Є вибір - перейти або обійти (що я і зробила!!!), і зовсім не обов'язково спеціально наступати на помітні фекалії, знаючи, що вони і надалі будуть потраплятися на моєму шляху.

Просто людина-павук - це міф, а людина-гівно - реальність...Тобі с цим жити.
А настільки ти «гнилий» тут тільки розтин покаже!

СТУПАЙ З БОГОМ!
16.04.2014 09:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
12:40 16.04.2014 Svtlana:
Бридко від технологій, що застосовує Одарич. Але ж колись доведеться за все відповідати! Якщо не в цьому житті, то потім. Тамаро, ми Вас підтримуємо.
10:22 16.04.2014 Larisa:
Одарич завжди все підминає під себе. Взяти хоча б Черкаський асфальто-бетонний завод. Чому стільки років не було звітності про його діяльність? І куди йшли кошти, адже завод працював! Чому ніхто не звітувавсі? Адже це кошти не Одарича, а міької ради.