Поляков: Чому жебрацький стан "Уманьхлібу" "кришує" нардеп Яценко?

Поляков: Чому жебрацький стан "Уманьхлібу" "кришує" нардеп Яценко? Депутат Уманської міської ради Максим Поляков на «Фейсбук» повідомляє про те, що на позачерговій сесії Уманської міськради до порядку денного не вносилося питання про ситуацію на ЗАТ ТК «Уманьхліб»(оригінальну орфографію автора збережено).
-Сьогодні за ініціативи регіонала Антона Яценка відбулась позачергова сесія Уманської міської ради. До цього регіоналами була створена Тимчасова слідча комісія, - повідомляє Поляков. -
Сесія закінчилась повним провалом, адже до цього лунали звинувачення від Антона Яценка, Володимира Олійника в мою адресу стосовно рейдерства, протиправних дій на підприємстві "Уманьхліб", то на розляд до порядку денного не внесли жодного з питань, що стосувались даних заяв!
В результаті, по закінченню сесії виявилась "БАНДА ШАХРАЙЧИКІВ", до яких виникає риторичне запитання: "Для чого збирали депутатів на сесію"!???
Як з'ясувалось вже під час сесії мені пред'являли вже зовсім інші звинувачення...
Я ВИМАГАЮ:
- від ТИМЧАСОВОЇ СЛІДЧОЇ КОМІСІЇ розслідувати питання, які стосуються нанесення мільйонних збитків підприємству "Уманьхліб" під керівництвом Бевз О.О., чому людям затримують виплату жебрацької заробітної плати, чому підприємство на межі банкрутства, тому що має величезний податковий борг?! (і при такому становищі заводу, близькі родичі Бевз О.О., які займають керівні посади на підприємстві, а саме онук - будує елітне житло за млн гривень, змінює елітні автомобілі...)
- І чому такий жебрацький стан на підприємстві "кришує" народний депутат Антон Яценко?!»
06.02.2014 16:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter