У КНУКіМ Поплавського спростовують інформацію про припинення навчання та заборони студентам ходити на Майдан. Із 13 січня всі на практиці

У КНУКіМ Поплавського спростовують інформацію про припинення навчання та заборони студентам ходити на Майдан. Із 13 січня всі на практиці"Неправдивою та недостовірною" називають інформацію про вольове рішення ректора Михайла Поплавського припинити навчальний процес у Київському національному університеті культури та мистецтва. Нагадаємо, що 23 січня з посиланням на групу «Maidan 2.0» в Facebook ми повідомляли про те, що Поплавський припинив навчання в КНУКіМ та заборонив студентам ходити на Майдан.
- Навчальний процес триває у звичному режимі, інформує прес-служба КНУКіМ. - Згідно із графіком навчання, затвердженим Вченою радою вишу ще на початку навчального року, студенти 1-4 курсів КНУКіМ проходять виробничу практику з 13 січня по 10 лютого 2014 року за відповідними фаховими напрями.
Михайло Поплавський знаходиться у відпустці. Він не зустрічався зі студентами і не давав ніяких розпоряджень щодо зміни графіку навчальних планів.
24.01.2014 13:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter