2024 року на Черкащині виробництво м'яса зросло на 4,3 %, молока - на 2,5 %

2024 року на Черкащині виробництво м'яса зросло на 4,3 %, молока - на 2,5 % За повідомленням департаменту агропромислового розвитку Черкаської ОВА, сільгосппідприємства області виробляють достатньо якісної продукції, що задовольняє потреби населення та створює потужний економічний ефект. Про це повідомляють у департаменті агропромислового розвитку Черкаської ОВА.

Зокрема, від початку року в усіх категоріях господарств вироблено близько 385 тисяч тонн м’яса худоби та птиці. Це на 4,3% більше, ніж торік. Також на 2,5% більше вироблено молока – 386 тисяч тонн.

У рейтингу серед областей України з виробництва м’яса Черкащина посідає 2 місце, молока – 5 місце.
29.11.2024 16:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter