Черкаська міськрада ухвалила бюджет розвитку Черкас і ПСЕР

Черкаська міськрада ухвалила бюджет розвитку Черкас і ПСЕР Як інформують у міськраді Черкас, під час сесії 11 березня депутати ухвалили бюджет розвитку Черкас і затвердили Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020-2022 роки. За це проголосувало 38 народних обранців. Бюджет розвитку затвердили у сумі 530 млн грн. У документі враховані пропозиції департаментів, депутатських фракцій і бюджетної комісії міськради.

У ньому передбачені кошти на ремонт шкіл, дитсадочків, медустанов, придбання медичного обладнання, реконструкцію Набережної, реконструкцію парку "Молодіжний", реконструкцію мереж зовнішнього освітлення та ін. Також, серед іншого, депутати передбачили 17 млн грн на програму "Безпечне місто", 5 млн грн на ремонт безгосподарчих тепломереж, 7 млн грн на придбання мобільної сортувальної лінії для КП "Черкаська служба чистоти", 1 млн грн на придбання системи моніторингу атмосферного повітря.

"Дякую депутатському корпусу за те, що підтримали бюджет розвитку Черкас. Звісно, він недосконалий, адже потреб у місті набагато більше, ніж коштів на їхнє втілення. Проте ми намагалися врахувати найбільш нагальні питання життєдіяльності міста. Спільними зусиллями будемо будувати найкраще місто в серці України", - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.
12.03.2021 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter