АТП Черкаської облради хоче придбати Toyota Camry Prestige за 995 тис. грн.

Комунальне підприємство «АТП Черкаської обласної ради» за результатами тендеру має намір укласти угоду з ТОВ «Артсіті» на купівлю авто вартістю 995 тис грн.

Як інформують Наші Гроші, про це пише видання «18 000» з посиланням на дані системи «Прозорро»

Аукціон відбувся із визначення постачальника легкового автомобіля 15 жовтня. Заплановано продаж Toyota Camry Prestige 2.5 Dual VVT-i з шестиступінчатою автоматичною коробкою перемикання передач.

Згідно з специфікацією, автівка обладнана шкіряним салоном, круїз-контролем, підігрівом сидінь, тощо. Колір автівки – білий перламутр.

Підприємство «АТП Черкаської обласної ради» обслуговує апарат обласної ради, а також, відповідно до укладених угод, керівництво Черкаської обласної державної адміністрації. Протягом минулих років автопарк вже був поповнений аналогічною Toyota у 2018 році, а також двома Toyota Corolla у 2019 році.

Згідно з річним планом закупівель, купівля автівки здійснюється коштом місцевого бюджету, а також з використанням власних коштів підприємства.

Від «Наших грошей»

Єдиним конкурентом переможця на тендері було ТОВ «Автосаміт на Столичному», засновниками якого є Таріел Васадзе та ТОВ «Українська Автомобільна Корпорація», яке також належить йому.

Під час торгів «Автосаміт на Столичному» тримав пропозицію на рівні очікуваної вартості замовника і мільйон гривень, «Артсіті» знизив ціну на 5 тис грн. Ця харківська фірма є офіційним дилером Toyota і через ТОВ «Фінансова компанія «Укр-Фін-Груп» її власниками вказані нині Діана Дунаєва та росіянка Лариса Атапіна. За даними «Прозорро», «Артсіті» уклало угод на 85,97 млн грн.
20.10.2020 14:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter