Прокуратура вимагає розірвати угоду на утримання доріг у Шполянському районі на понад 3 млн. грн.

Смілянською місцевою прокуратурою в інтересах держави скеровано до господарського суду Черкаської області позов про визнання незаконним і скасування рішення тендерного комітету, а також визнання недійсним договору поставки на суму більше 3 млн грн, укладеного за результатами процедури закупівлі послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на території Шполянського району Черкаської області.

Прокурори встановили, що тендерна пропозиція товариства з обмеженою відповідальністю, яке визнане переможцем торгів, не відповідала кваліфікаційним критеріям, передбаченим законом, а також тендерною документацією, визначеною замовником, а відтак - підлягала відхиленню.

Прокуратура наполягає на тому, що тендерна пропозиція товариства містила недостовірну інформацію, що є суттєвою умовою при визначенні результатів процедури закупівлі. Таким чином, з метою участі в закупівлі зазначених послуг учасником торгів було надано ряд фіктивних документів.

На цей час за позовом прокурора судом відкрито провадження, триває судовий розгляд.
05.08.2020 14:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter