В Умані замовили три апарати для вентиляції легень за 2,4 млн. грн.

Як інформують Наші Гроші, КНП «Уманська міська лікарня» Уманської міської ради 23 березня уклало угоду з ТОВ «Салюте-М» про купівлю медичного обладнання на 2,38 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Протягом сорока робочих днів після повної передоплати поставлять три апарати штучної вентиляції легень CWH-3010 з річним гарантійним строком експлуатації по 792 тис грн.

Нещодавно АТ «Житомиробленерго» замовило цій фірмі такий апарат за такою ж ціною.

В Україні вони під брендом «Праймед» продаються за цінами від 467 тис грн., що на 70% дешевше, до 950 тис грн., що на 20% дорожче. Натомість у Китаї виробник «Shenzhen Chenwei Electronic Co., Ltd.» продає такі апарати на торгівельній платформі «Alibaba» щонайбільше по $15 тис, або 417 тис грн. Це на 90% дешевше, але не включає доставку.

Створеною в 2018 році столичною фірмою «Салюте-М» зі статутним капіталом 1 тис грн. володіє та керує киянин Олег Шморгун. Він також є співзасновником ТОВ «Сейл Де Люкс» разом з Оленою Касарлі та ТОВ «Українська інформаційна група» разом зі Світланою Тараненко. Остання володіє ТОВ «Біс Сервіс» і ТОВ «Сервіс-Київ».

Нагадаємо, 17 березня Верховна Рада України вивела з-під дії закону «Про публічні закупівлі» закупівлі для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19. Перелік таких товарів, робіт чи послуг і порядок їх закупівлі затверджуються Кабміном. За результатами такої закупівлі замовник оприлюднює у «Прозорро» договір з усіма додатками, а також звіти про укладений договір і виконання договору. У разі недотримання вимог щодо публікації таких звітів винні особи притягаються до відповідальності відповідно до закону.
27.03.2020 12:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter