У Черкасах збираються знести ще кілька незаконно встановлених кіосків

У Черкасах знесуть ще кілька нелегальних кіосків. Як інформують у міськраді Черкас, про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» розповів керівник управління інспектування Черкаської міської ради Станіслав Коломієць.

За його словами, минув майже рік, як до їх управління надійшло звернення від адміністрації поліклініки по вул. Чорновола, 1 з проханням демонтувати незаконний кіоск, встановлений самовільно без жодних дозвільних документів на території зазначеного закладу.

Це скандально відома споруда за адресою вул. В. Чорновола, 1, де продають алкоголь й тютюнові вироби, що відповідно до Закону заборонено робити на території навчальних і медичних закладів.

Станіслав Коломоєць зауважує, що в результаті перевірки виявлено, що ліцензії, видані на фізичну особу-підприємця, на адресу Чорновола, 3 не відповідають дійсності. Оскільки згідно з викопійовкою та геопорталу такої адреси в Черкасах взагалі не існує.

– Колишнє керівництво інспекції ігнорувало цю проблему, але довго так тривати не могло. На сьогоднішньому виконкомі я підняв питання про демонтаж споруди з голосу - і члени комітету мене підтримали. Вже скоро з території поліклініки зникне цей розплідник алкоголю і тютюну. Переконаний, що таким спорудам точно не місце поблизу лікувальних закладів, – наголосив Станіслав Анатолійович.

А також розповів, що сьогодні виконком ухвалив рішення й про демонтаж незаконних споруд за адресами вул. Смілянська, 33, та бул. Шевченка, 409. Крім цього – визначив Станіслава Коломійця головою робочої групи «З впорядкування території міста Черкаси».
05.11.2019 18:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter