АМКУ: ТОВ «Уманська дорожньо-будівельна компанія» і ФОП Ворошилову А.Б. оштрафовано за порушення правил конкуренції

Як інформує обласне територіальне відділення АМКУ, ТОВ «Уманська дорожньо-будівельна компанія» і ФОП Ворошилову А.Б. оштрафовано за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала, що ТОВ «Уманська дорожньо-будівельна компанія» і ФОП Ворошилова А.Б. вчинили порушення передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

Як встановило відділення вказані суб’єкти господарювання приймали участь у процедурі закупівлі послуг, що проводилась у вересні 2017 року Джулинською сільською радою (Вінницька область).

За результатом аналізу конкурсних пропозицій зазначених суб’єктів господарювання, документації конкурсних торгів Замовника, а також матеріалів, отриманих в ході розгляду справи, встановлено обставини та факти, які свідчать про те, що учасники узгодили між собою умови участі у торгах.

На відповідачів: ТОВ «Уманська дорожньо-будівельна компанія» та ФОП Ворошилову А.Б. накладено штрафи відповідно до діючого законодавства України.

Також, відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» в подальшому ТОВ «Уманська дорожньо-будівельна компанія» і ФОП Ворошиловій А.Б. заборонено брати участь у публічних закупівлях протягом 3 років.
09.07.2019 17:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter