Наші Гроші: Мер Кам'янки Тірон без тендерів замовив капремонт 4 доріг фірмі, на якій працював директором

Наші Гроші: Мер Кам'янки Тірон без тендерів замовив капремонт 4 доріг фірмі, на якій працював директором Посадовці Кам`янської міської ради Черкаської області підозрюються в розтраті бюджетних коштів в результаті укладання угод в 2017 з ТОВ «Інтербудтехсервіс» році щодо ремонту міських доріг.

Як інформують Наші Гроші, про це відомо з ухвали Придніпровського райсуду Черкас.

За даними поліції, в 2017 році Кам`янською міськрадою в особі міського голови Володимира Тірона підписала угоди на капітальний ремонт чотирьох доріг на загальну суму 3,93 млн грн. Всі угоди укладені на до порогові суми без проведення тендерів. Наступного року було укладено ще дві угоди по 200 тис грн. кожна на поточний ремонт та низка угод на 264 тис грн. на постачання асфальтобетонної суміші.

Суми ймовірних збитків слідчий не вказав, в суді клопотав про проведення судової будівельно-технічної експертизи. Суд клопотання задовольнив.

ТОВ «Інтербудтехсервіс» було засноване в 2003 році шістьма фізособами: Іван Горобець, Світлана Загнибіда, Любов Ставенко, Юрій Слободяник, Михайло Джоган та Володимир Тірон. Останній в грудні 2012 року переміг на виборах мера Кам’янки, а також зберіг за собою цю посаду на дострокових виборах в 2014 році. Після перемоги на виборах він залишив посаду директора та співвласника фірми

За даними «ВДЗ» та Прозорро, «Інтербудтехсервіс» отримав замовлень на 25,76 млн грн. Але з 2016 року основним його замовниками стали Кам’янська міськрада та Виконком Кам’янської міськради, з якими було з того часу було укладено угод на 18, 61 млн грн.
22.05.2019 13:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter