У харчовій промисловості Черкаській області в 2018 році зафіксовано падіння виробництва на 1,6 %

У харчовій промисловості Черкаській області в 2018 році зафіксовано падіння виробництва на 1,6 %  За інформацією відділу економіки виробництва, продовольчої безпеки та мобілізаційної роботи управління агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, 2018 року в Черкаській області в харчовій промисловості відбувся спад виробництва продукції на 1,6 % порівняно з відповідним періодом 2017 року.

Зросло виробництво:

- спреди та суміші жирові, що містять масову частку загального жиру від 50% до 85 %, у тому числі молочного жиру в жировій фазі не менше ніж 25% на 222,6 %

- молока сухого знежиреного (молоко та вершки у твердій формі, жирністю не більше 1,5 %), у первинних пакуваннях об’ємом більше 2,5 кг на 114,9 %.

- продуктів готових харчових із зернових культур, одержаних шляхом здуття або смаження зерен на 39,7 %,

- пива солодового 34,5 %,

- масла вершкового – 19,1 %

- пряників на 21,5 %

- овочів та грибів, сумішей овочів, свіжих або варених у воді чи на пару, заморожених (крім картоплі) на 18,3 %,

- лікерів з вмістом спирту не більше 45,4% на – 18,9 %,

- зерна зернових культур плющених, перероблені у пластівці, лущені, обрушені, різані або подрібнені на 15,2 %,

- риби копченої на 9,0%

В той же час, допущено спад у виробництві виробів ковбасних – 64,6 %, курей, курчат свіжих чи охолоджених на 48,8 %, м’яса свиней свіжого чи охолодженого на – 44,8 %, хліба та хлібобулочних виробів на – 11,7 %, олії соняшникової нерафінованої на 2,5 %, круп на – 4,2 %.
29.01.2019 14:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter