Черкаське тервідділення АМКУ вважає, що ТОВ «СХІД АВТО ПРО» та ФОП Федорченка С.В. узгодили спільні дії на конкурсних торгах

Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала дії ТОВ «СХІД АВТО ПРО» та ФОП Федорченка С.В. порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються процедури відкритих торгів.

За результатом аналізу конкурсних пропозицій зазначених суб’єктів господарювання, документації конкурсних торгів Замовника, а також матеріалів, отриманих в ході розгляду справи, встановлено обставини та факти, які свідчать про те, що учасники узгодили між собою умови участі у торгах.

В сукупності зібраних матеріалів та встановлених фактів територіальним відділенням доведено вчинення ТОВ «СХІД АВТО ПРО» та ФОП Федорченком С.В. антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів.

На засіданні адміністративної колегії один з Відповідачів визнав вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції.
14.06.2018 15:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter