Виконком Черкас розподілив 37 млн. грн. субвенції з держбюджету

Виконком Черкас розподілив 37 млн. грн. субвенції з держбюджету Як інформують у міськраді Черкас, сьогодні виконком погодив внесення змін до міського бюджету на поточний рік в частині направлення субвенції з обласного бюджету на погашення заборгованості по пільгам та субсидіям.

Директор фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган пояснила, що загалом борг держави перед підприємствами-надавачами комунальних послуг по пільгам і субсидіям в Черкаській області сягає більше одного мільярда гривень. Днями до обласного бюджету з державного надійшла субвенція у розмірі 300 мільйонів гривень, 37 з яких направили до міської казни.

Головний фінансист Черкас на виконкомі зауважила, що цих коштів абсолютно недостатньо для погашення всієї існуючої заборгованості. А також висловила сподівання, що до кінця року держава виділить додаткове фінансування на ці потреби.

Зокрема, Наталія Джуган повідомила, що вже отримано підтвердження про виділення коштів на медичну субвенцію для Черкас у розмірі 2 мільйона гривень.
15.12.2017 17:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter