Заборгованість черкащан перед КП "Черкасиводоканал" перевищила 10 млн. грн.

Заборгованість черкащан перед КП "Черкасиводоканал" перевищила 10 млн. грн.Як повідомляють на черкаському водоканалі, борги черкасців перед КП "Черкасиводоканал" продовжують зростати.
З метою попередження споживачів про заборгованість та можливі неприємні наслідки, які можуть чекати злісних неплатників, комунальники приїхали в гуртожиток на вулиці Чиковані, 32/2. Деякі жителі вже кілька років безкоштовно користуються водопостачанням. На даний час їх борг перед підприємством становить понад 35 тис. грн. Одні не платять з початку року, а є і такі, в яких борги вже накопичуються роками.
До жителів однієї з кімнат гуртожитку, які за п'ять років заборгували майже 2500 тис. грн., контролери вже приходять не вперше. Однак і цього разу злісні неплатники двері не відчинили.
Інспектори, щоб не зіпсувати «сюрприз» своїм неплатникам з багаторічним стажем, прийшли до них без попередження. Одні обіцяли сплатити борг найближчим часом, а інші взагалі не виходили з кімнат. Для таких контролер залишала в дверях письмове попередження про те, що Водоканал перейде від попереджень до дій.
За словами начальника абонентного відділу КП "Черкасиводоканал" Валерія Власюка, заборгованість жителів міста перед водоканалом становить більше 10 млн. грн. У першій половині року споживачі завжди сплачують менше коштів за спожиті послуги. Тому тим, хто заборгував за воду, контролер підприємства приносить письмове попередження безпосередньо в квартиру. В ньому вказано, що в разі несплати боргу "Черкасиводоканал" припиняє водовідведення.
20.07.2012 10:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter