Бондаренко: На капремонт доріг у Черкасах цього року закладено 123 мільйони гривень

123 мільйони гривень заклали цього року в бюджеті Черкас на капітальний ремонт асфальтного покриття основних вулиць міста. Як інформують у міськраді Черкас, про це сьогодні під час прес-конференції повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

За його словами, за ці кошти в Черкасах візьмуться ремонтувати вулицю В’ячеслава Чорновола, Надпільну (колишня Ільїна), Благовісну, Оборонну, Героїв Дніпра, Байди Вишневецького до Оборонної, Мендєлєєва (до Луначарського), Смілянську та бульвар Шевченка.

– На цих вулицях ми однозначно в цьому році розпочнемо капітальний ремонт, – сказав Анатолій Васильович. – Щодо вулиці Смілянської – зараз триває розробка цього проекту. На її ремонт потрібні великі кошти, щонайменше, 20 мільйонів гривень. Тим не менш, плануємо капітально оновити на ній асфальтне покриття до межі міста Черкаси. Зараз мені просто соромно за в’їзд зі Сміли у Черкаси!

Окрім того, як розповів міський голова, ремонт бульвару Шевченка розпочнуть із однієї сторони – уздовж якої не пролягає колектор.
18.03.2016 17:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter