Реконструкція по-тулубівськи: Взимку на морозі стогривнева "прокладка" проводитиме реконструкцію (!!) парку на 11,31 млн. грн.

Департамент капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації 5 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Сфера-Пласт» на реконструкцію (друга черга) Нижнього парку Шевченківського національного заповідника в м. Каневі. Вартість угоди становить 11,31 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», інформують «Наші Гроші».
Роботи заплановані на грудень 2013 року коштом державного бюджету.
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2013 № 770 субвенція в сумі 12,00 млн грн. спрямовується на виконання проектно-кошторисних робіт та робіт з реконструкції (друга черга) Нижнього парку Шевченківського національного заповідника. На цій підставі внесено зміни до черкаського обласного бюджету.
На підставі вищевикладеного, враховуючи важливість проведення заходів із відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка і тривалість процедури відкритих торгів (близько трьох місяців), замовник прийняв рішення провести закупівлю в одного учасника.
ПП «Сфера Пласт» вже виконувало роботи по І черзі Реконструкції Нижнього парку Шевченківського національного заповідника, а також, за даними замовника, має ліцензії і відповідну матеріальну технічну базу.
Перша черга реконструкції Нижнього парку Шевченківського національного заповідника коштувала 2,67 млн грн. Договір з ПП «Сфера Пласт» також було укладено без проведення конкурсу.
Засновником ПП «Сфера Пласт» є черкасець Євген Ситнік, директором – Олена Ястребова. Статутний фонд підприємства складає 100 грн. За даними «Вісника державних закупівель», компанія почала вигравати тендери наприкінці 2011 р. і за цей час отримала замовлень на 78,14 млн грн.
11.12.2013 12:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter