Екоінспекція: У Липівському заказнику затримали трьох браконьєрів

Екоінспекція: У Липівському заказнику затримали трьох браконьєрівЯк інформують в екологічній інспекції в Черкаській області, у ніч проти 28 січня державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області спільно із працівниками водної патрульної поліції затримали трьох порушників, які займались незаконним виловом водних живих ресурсів на території орнітологічного заказника загальнодержавного значення «Липівський». Порушники намагались за допомогою механізованого засобу пересування зникнути з місця пригоди, але завдяки злагодженим діям поліції та держінспекторів не встигли цього зробити.

При проведенні огляду у порушників виявлені заборонені знаряддя лову — дві сітки мисинові загальною довжиною близько 140 метрів, та браконьєрський улов — тридцять сім товстолобиків. Завдана шкода навколишньому природному середовищу склала 15725 гривень.

На правопорушників складені адміністративні протоколи за статтею 91 КУпАП. Незаконні засоби пересування, риба та дві сітки вилучені працівниками слідчо-оперативної групи, яка була викликана на місце події.
30.01.2017 18:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter