Відбулася позачергова сесія Черкаської міськради

Як інформують у міськраді Черкас, в обласному центрі відбулася позачергова сесія міської ради. На ній розглянули два питання. Одне стосувалося ремонту доріг, інше – ремонту ліфтів.

Як повідомив заступник директора департаменту ЖКК Сергій Отрешко, вул.Канівську та вул.Дахнівську у Черкасах відремонтують коштом державного бюджету. На це планують спрямувати 20 млн грн. (12 млн грн. – на вул.Канівську, 8 млн.грн – на вул.Дахнівську).

Оскільки замовником робіт буде Служба автомобільних доріг Черкаської ОДА, депутати проголосували за делегування цьому підприємству цих функцій. Рішення підтримали 34 народні обранці. Відремонтувати ці дві дороги мають у цьому році.
Також депутати міської ради своїм голосуванням надали можливість для здійснення ремонтів ліфтів у багатоквартирних будинках.

«Замовником робіт раніше була визначена СУБ «Придніпровська». Це підприємство було перетворено на КП «Благоустрій». Аби можна було виконувати ремонти ліфтів, потрібно внести відповідні зміни до Програми капітального ремонту та реконструкції багатоквартирних житлових будинків та їх прибудинкових територій (крім ОСББ та ЖБК)», – пояснив Сергій Отрешко.

За це рішення проголосували 28 депутатів. Також вони підтримали пропозицію депутата Павла Карася щодо того, щоб право замовника виконання робіт із ремонту ліфтів було і в комунальних підприємств, які є управителями житлових будинків.

Наступне засідання сесії міської ради заплановане на 29 липня.
22.07.2021 16:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter