30 травня в Черкасах відбудеться сімейний фестиваль ЧЕ Family Day

30 травня в Черкасах відбудеться сімейний фестиваль ЧЕ Family DayПерший сімейний фестиваль відбудеться в Черкасах напередодні Міжнародного дня захисту дітей 30 травня. Як інформують у Черкаській ОДА, всі зібрані кошти передадуть на придбання обладнання для порятунку передчасно народжених немовлят в Неонатальний центр обласної дитячої лікарні.

Проведення ЧЕ Family Day ініціювала Єлизавета Юрушева та ГО «Сила дівчат». Захід підтримує Черкаська ОДА та організація «Дамские вечера». Організатори обіцяють насичену розважальну програму, яка припаде до смаку навіть наймолодшим членам родини.

Відвідувачів палким ритмам латини навчить зірковий хореограф Дмитро Дікусар. А музичний сюрприз у вигляді улюблених хітів спеціально для гостей фестивалю підготувала співачка TAYANNA.

На заході будуть розваги від фантастичних аніматорів, ігрова програма від Черкаського академічного театру ляльок, наукове шоу для маленьких розумників, паперове шоу та шоу мильних бульбашок, захопливі майстер-класи зі створення слаймів та кулонів з різнокольорового піску, пухнастих виробів, декорування каміння. А також майстер-класи з розпису гіпсових фігурок, пряників, керамічних іграшок та яблук, ліплення іграшок з глини, створення ляльки-мотанки, витинанки, плетіння з трав, розпису бандан та майстер-клас з флюїд-арту від Fantasy Room Cherkasy. А малят пригощатимуть солодкою ватою, морозивом та попкорном.

Крім того, на юних модниць чекатиме beauty-зона, де чарівниці мейкапу створюватимуть яскраві образи з аквагримом та флеш-тату. А феї зачісок від G.Bar Che доповнять образи fashion-плетіннями. А у казковий світ дитячої моди занурить презентація літньої колекції від дизайнера Вікторії Лювени.



Коли: 30 травня, з 12.00 до 18.00

Де: Selena Family Resort (с. Свидівок, вул. Дахнівська, 21)

Вхідний квиток: 500 грн з сім’ї
27.05.2021 18:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter