У Черкаській облраді визначилися з кандидатурою на посаду директора комунальної аптеки №182

У Черкаській облраді визначилися з кандидатурою на посаду директора комунальної аптеки №182Як інформують у Черкаській облраді, під головуванням першого заступника голови обласної ради Романа Сущенка як голови комісії з проведення конкурсного відбору претендентів на зайняття посад керівників комунальних підприємств проведено засідання, на якому розглянуто кандидатуру на посаду директора комунального підприємства «Аптека № 182» Черкаської обласної ради.

До участі у конкурсі на посаду керівника цього комунального підприємства надійшла одна заява – Літвінової Ніни Дмитрівни, яка нині виконує обов’язки директорки підприємства.

Згідно з вимогами конкурсу претендентка має відповідну вищу освіту – закінчила Львівський державний медичний інститут, факультет «Фармація» за спеціальністю провізор.

У галузі охорони здоров’я за означеною спеціальністю працює більше двадцяти п’яти років.

Відзначена Подякою Державної служби України з лікарських засобів, відомчими грамотами.

Як і передбачають умови конкурсу, претендентка підготувала і презентувала членам комісії перспективний план розвитку комунального підприємства та відповіла на запитання.

Потім члени комісії обговорили її презентацію та визначилися із голосуванням.

Ухвалено рішення – кандидатуру Ніни Дмитрівни Літвінової рекомендувати сесії обласної ради для призначення на вищезазначену посаду.
17.03.2021 15:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter