У Драбові поховали старшого солдата Володимира Онопрієнка, який загинув в зоні ООС

У Драбові поховали старшого солдата Володимира Онопрієнка, який загинув в зоні ООС У Драбові попрощалися із старшим солдатом Володимиром Онопрієнком який загинув в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил. Про це інформує Сміла.ua.

Як повідомляє обласний ТЦК, попрощатися із захисником прийшли рідні, близькі, побратими підрозділу. Місцеві згадують земляка як порядного та працьовитого чоловіка, який все життя прожив на Драбівщині і добровільно вирішив піти на захист рідного краю.

Висловити слова скорботи, співчуття та підтримки прибули представники бригади, оперативного командування та командування сухопутних військ.

Старший солдат Володимир Онопрієнко, який був призваний Драбівським районним ТЦКСП у квітні 2020 року і служив за контрактом у 24-му штурмовому батальйоні “Айдар” 53-ї бригади, загинув від ворожого обстрілу на Донеччині з боку озброєних формувань Російської Федерації в районі населеного пункту Старогнатівка. Він зазнав важкого поранення. І хоча воїну оперативно було надано медичну допомогу, але, на жаль, врятувати його життя не вдалося.

“Володимир завжди був відповідальною людиною, служив командиром відділення, вмів вправно керувати своїм підрозділом, за що його поважали побратими. Тепер йому назавжди 43, і він є воїном небесної роти батальйону “Айдар”, – ідеться в дописі на ФБ-сторінці підрозділу.

“Пам’ятаємо… Помстимось…” – додали “айдарівці”.

У полеглого захисника України залишилися матір, дружина і дочка.
16.03.2021 17:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter