У Черкаській ОДА панські "няньки" отримують 200 % за "інтенсивність"

У Черкаській ОДА панські "няньки" отримують 200 % за "інтенсивність"Усі люблять гроші. Це – один з найчесніших інструментів у стосунках між людьми. Керівник може скільки завгодно говорити про те, як він піклується про підлеглих. Однак варто раз на місяць дивитися у зарплатну відомість, як точно зрозуміло, хто є ху, а хто – велике Цабе…

Усі знають, що заробітну плату рядових українських чиновників захмарною не назвеш. Вона складається з грошового окладу, доплати за вислугу років, премії та доплати за інтенсивність.

Так, для Черкаської ОДА стандартною нормою для працівників є щомісячна премія у розмірі до 30 % окладу та надбавка за інтенсивність – до 50 % від окладу.

Як приклад, ось це погодження в.о. відділу запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Сергія Янка. Він звертається до заступника голови Черкаської ОДА Романа Карманніка з проханням дозволити йому виплатити премію за липень в розмірі 30 % посадового окладу.

У Черкаській ОДА панські "няньки" отримують 200 % за "інтенсивність"


Відчуваючи, що в липні від роботи його відділу черкаська корупція перешкод не зазнавала, Сергій Янко не просить суворого Карманніка навіть про 1 відсоток доплати за інтенсивність.

А ось погодження на виплати за інтенсивність за липень 2021 року працівникам патронатної служби облдержадміністрації. Це люди, які займаються виключно обслуговуванням першої особи – голови Черкаської ОДА Скічка. Вони не є державними службовцями. І після звільнення «їхнього» голови ОДА вони звільняються автоматично. Це – помічники, радники й – «розрадники» у кількості 7 душ.

У Черкаській ОДА панські "няньки" отримують 200 % за "інтенсивність"


Шістьох привів із собою в Черкаську ОДА Олександр Скічко. Одна людина – Світлана Слинько – працювала в патронатній службі раніше. Це й видно по її «сміховинним» 70 % доплати.

Дві фаворитки голови ОДА – Олена Бортник та Аліна Васильєва-Волковинська – отримають у липні, відповідно, 210 % та 120 % надбавок за інтенсивність.
Ігор Глухов – 200 %, Анатолій Кузьменко – 210 %, Тетяна Пономар – 290 %, Ігор Франчук – 210 %.

Погодьтеся, все прозоро і зрозуміло. Борешся з корупцією – отримуй «шиш» з маслом. Виносиш горщики за паном з губернаторського кабінету або нашіптуєш йому щось на ушко про його розум та політичні перспективи– бабло тобі за це і шана.

Пріоритети в роботі 5-го Зе-губернатора Черкаської області розставлені так чітко, що й додати немає чого…

Сергій Цюрюпа

Провінція
29.07.2021 15:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter