Мені без харчування ніяк не можна...

Мені без харчування ніяк не можна...Відсьогодні черкасці не повинні платити за вивезення великогабариту ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість» Благоустрій». Після двох років боротьби у судах Черкаська міська рада домоглася розірвання договору про надання послуг з вивезення побутових відходів (великогабаритних та ремонтних) на території міста Черкаси, - про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті міської ради Черкас. - Відповідне рішення учора, 7 липня, ухвалив Північний апеляційний господарський суд. Договір розірвано з підстав неналежного виконання його умов, а саме: не вивезення всього об’єму сміття.

З відповіддю у «Новій якості» не забарилися. «Ми чекаємо повний текст рішення та однозначно готуємося до оскарження у Верховному Суді України, - заявляють у кампанії. - На цей період ми припиняємо вивозити сміття. Відтепер ми відновлюємо роботу із боржниками. Якщо ви рік чи кілька місяців ігнорували платіжки за послугу з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів, то наші юристи підуть з позовом до суду. Для вас – це кілька тисяч гривень додаткових витрат у вигляді судового збору та компенсації послуг адвокатів…»

У цьому епізоді – всі чудові. І «Нова Якість», яка поводиться, що ті відкупники-бесермени, які збирали данину на Русі для великих ханів Угедея або Хубілая. І міська рада Черкас, яка фантазує на тему «двох років боротьби в судах» з «Новою Якістю»…

Просто нагадаємо, що збирати данину для «Угедея»-Бортника «НЯшка» почала рівно два роки тому (пересвідчитися тут). І благословив її на це тодішній виконавчий комітет Черкас у складі Анатолія Бондаренка, Ярослава Нищика, Людмили Бордунос, Юрія Ботнара, Ігоря Коломойця, Ігоря Кривошеєва та Ігоря Волошина.

Кожен з цих досвідчених панів та панянок наврядчи здатен пояснити, що таке біном Н’ютона. Можуть плутатися – чи то цар Микола I відправив декабристів на заслання в Кам’янку, чи декабристи самі їздили сюди співати українські народні пісні. Однак на питанні : «Скільки буде два помножити на два?», вони точно знають правильну відповідь: «Коли – як…»

Ці досвідчені люди, пускаючи «НЯшку» в Черкаси, давали собі раду, що то лобістський та непрозорий проект, в рамках якого без підписання договорів все місто щомісяця за удавані послуги сплачуватиме бенефіціарам «НЯшки» реальні кошти.

Вже через кілька місяців Бондаренко і більшість тодішнього виконкому, зіштовхнувшись зі спротивом людей, увімкнули задню. Тобто, в 2019-му році самі на рівному місці проблему створили, і сьогодні, 8 липня 2021 року, урочисто повідомили про ліквідацію створеної ними проблеми в судовому порядку.

Хоча спробуй тепер від «НЯшки» відбийся. Адже вона - що Поліграф Поліграфович Шаріков, який вже «без харчування ніяк не може». От і погрожує судами навіть безхатченкам…
Мені без харчування ніяк не можна...

Ніде правди діти: зелене світло перед кампанією підприємця Бортника увімкнув Анатолій Бондаренко. На певному етапі інтереси Бондаренка й Бортника розійшлися. І сьогодні Бондаренко змагається з Бортником у судах.

Який молодець мер міста Черкаси!

Сергій Цюрюпа
08.07.2021 16:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter