Мер "фейсбучний"

Емоційні спалахи темпераментних людей здатні сказати більше, ніж місячні базікання під час виробничих нарад…

Сьогодні вдень черкаський мер залишив на ФБ емоційний спіч про безвідповідальних керівників Департаменту житлово-комунального господарства.
Мер "фейсбучний"

Значить так, мої глибоко шановані колеги з департаменту житлово-комунального господарства!

Якщо до кінця сьогоднішнього дня місто не буде приведено до задовільного санітарного стану, а попросту кажучи, не вилизане від сміття, працювати у Черкаській міській раді ви не будете! Мені набридло щодня чути, бачити, читати про те, що в Черкасах нема кому, окрім мера, прибрати вулиці та смітники. Так от. Ви отримуєте чималі заробітні плати, і отримуєте їх вчасно. Тому ні мене як міського голову, ні мешканців міста як платників податків не повинно цікавити, чому ви не справляєтеся зі своїми обов’язками. Не справляєтеся? Значить, працюватимуть інші. Ті, котрі дійсно хочуть і можуть працювати для громади. Такі ж, як перший заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Шкіньов Олексій, який 15 серпня вже отримав догану, мають зовсім небагато часу для роздумів і виправлення ситуації.

Між тим іще раз наголошую. Наше місто – це наше з вами місто. І його добробут – насамперед у наших руках. Тому запрошую з понеділка всіх охочих жити в чистоті долучитися до масштабного загальноміського суботника, організованого комунальними службами нашого міста…


Тема нехлюйства й безвідповідальності комунальних служб завжди знайде 100-відсоткову підтримку електорату. Взимку – сніг, влітку – калюжі, восени – опале листя…Диявол -в дрібницях.

Раніше звичайний день будь-якого керівника міста починався з об’їзду вулиць. І якби цей пост строчив Соколовський чи Сасько (екс-мери Черкас в минулому столітті, - Пров.), то в дописі був би величезний список назв неприбраних вулиць та провулків, із зазначенням номерів будинків та переліком робіт, які слід зробити. Тому що вони це все бачили б на власні очі.

Але Анатолій Васильович, на щастя, керує Черкасами в третьому тисячолітті. Тому про неприбрані вулиці дізнається…від дописувачів Фейсбуку. Зверніть увагу, під дописом мера - фото посту користувача, яке й стало, напевне, поштовхом для емоційного вибуху Бондаренка. Фото прочитано з екрану мобільного телефону, на таймері 12.45…
Мер "фейсбучний"

Мер зізнається, що йому «набридло щодня чути, бачити, читати…» про неприбране в місті сміття. Все по Фрейду: перше слово – чути…

Але й це не все. Замість того, щоб вирішити питання в робочому порядку: в телефонному режимі спитати – коли буде прибрано вулиці 1, 2, 3, 4? – Анатолій Васильович звертається до підлеглих через соціальні мережі(!?).

Може хтось розкаже меру Черкас, що є вертикаль управління? Нагадає про 9(!) заступників міського голови, які, схоже, теж переважно «шаряться» по Фейсбуку - що там коїться в Черкасах?

Схоже, що сміття в Черкасах не лише на вулицях. А й у головах тих, хто Черкасами, тіпа, керує…Що б вони робили, коли б не Цукерберг?

Денис Сирцов
18.08.2017 18:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter