Ця кумедна арифметика

Ця кумедна арифметикаДах зірвало”... Так називався матеріал “Провінції”, оприлюднений 18 жовтня 2016 року. У статті йшлося про намір керівництва Черкаської міськради “протягти” через міську раду рішення про 600-700 % премії до своїх посадових окладів.

У результаті місцеві депутати проголосували “лише” за 400 % надбавки.

Майже через півроку після матеріалу наше видання повинно вибачитися перед Анатолієм Бондаренком та його командою. З їхнім “дахом” все нормально, керівники Черкас твердо стоять на землі й дивляться на світ без рожевих окулярів.

Учора на офіційному сайті міськради Черкас з`явилася інформація про те, що виконавчий комітет вирішив підвищити стипендії шістьом черкащанам, яким виповнилося 100 років, та трьом ветеранам — визволителям міста.

Відтепер черкаські довгожителі замість 100 гривень на місяць отримуватимуть по 250-т. А ветерани-визволителі — замість 250-ти матимуть по 500-т щомісяця.

Стипендії виплачуватимуться в рамках міської програми “Турбота”. Неважко підрахувати: щомісяця з бюджету на це виділятиметься аж 3 000 гривень.

Потреби людини в 90-100 років — мінімальні. Але розмір виплати кожному з них — це символ. Символ ставлення країни до тих, перед ким вона в боргу.

Просто цікаво, як члени черкаського виконкому (багатьом з них ані зарплата, ані премії не дуже й потрібні) пояснять: чому їм по 600-700 % премії, а трьом ветеранам ВВв — по 500 гривень? А шістьом довгожителям — по 250-т?

Просто цікаво почути відповідь. Кожного члена виконавчого комітету...
Ця кумедна арифметика

Кіндрат Булавін
22.03.2017 19:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter