Черкаська опозиція преміювала провладного радикала Туменка, який "мухи не образить"

Черкаська опозиція преміювала провладного радикала Туменка, який "мухи не образить"У Черкасах опозиціонери вирішили принципово дати грошову премію журналістам від провладних ЗМІ.
Про це розповів на прес-конференції об'єднаної опозиції у Черкасах екс-кандидат у депутати по 197 Канівському округу Леонід Даценко, повідомляє gazeta.ua. "Ми вирішили заохотити журналістів і вручати найкращим із них грошову премію, - говорить він. - А щоб у представників преси не склалося враження, що нагороджуватимемо за принципом: "напишіть про нас красиво, а ми вам за це дамо цукерку", то ми вирішили нагородити журналіста провладної газети "Молодь Черкащини" Леоніда Туменка, який гостро і аргументовано розкритикував нас на сторінках свого видання. Купюри загорнули в конверт із написом "Черкащина гниє з Тулуба". Тут ми натякаємо на нашого губернатора".
Леонід Туменко не хоче називати суму, яку отримав від опозиціонерів.
"Чесно кажучи, думав, що вони мені дадуть 30 срібників, але сума виявилася серйозною. Тепер намагатимуся не пропустити жодної прес-конференції опозиції. Обіцяю, що критикуватиму їх і надалі", - заявив журналіст.
Як відомо, Леонід Туменко представляє на Черкащині Радикальну партію Олега Ляшка, котрий у свій час так презентував Леоніда Григоровича: "На Черкащині мою команду складає героїчний чоловік, черкаський козак Туменко Леонід Григорович. Він мухи не образить...»
11.02.2013 18:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter