У Художньому музеї Черкас - різдвяна виставка дитячих робіт

Традиційно у стінах Черкаського художнього музею презентують свої роботи вихованці зразкової художньої студії декоративно прикладного мистецтва «Сходинки» дитячо-юнацького клубу за місцем проживання «Ровесник» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру.
Черкаський міський багатопрофільний молодіжний центр – об’єднання дев’ятнадцяти дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання спортивного та художнього спрямування.
Студія декоративно-прикладного мистецтва «Сходинки» створена у 2007 році майстром художньої кераміки Національної спілки майстрів народного мистецтва України Галиною Тимошенко, а в 2011 році студії присвоєно звання Зразкової художньої студії. Щорічно студія «Сходинки» приймає понад 60 вихованців молодшого, середнього та старшого шкільного віку. Студія працює за різними напрямками декоративного мистецтва: малювання, лялькарство, ліплення з глини, вивчення символіки, декоративний розпис, писанкарство, робота в техніці пап’є-маше.
У Художньому музеї Черкас - різдвяна виставка дитячих робіт

У ході реалізації програми студії відроджується духовність вихованців за допомогою вивчення історії, звичаїв та обрядів українського народу, прищеплюється любов до народної культури. Вихованці вчаться розуміти прекрасне, цінувати його, створювати своїми руками. Діти є переможцями, дипломантами та володарями Гран-Прі міжнародних, Всеукраїнських, обласних і міських конкурсів та виставок декоративно-прикладного мистецтва.
На виставці «Різдвяний янгол» представлені новорічні іграшки виконані у різних техніках, а також витинанки на тему Різдва.
У Художньому музеї Черкас - різдвяна виставка дитячих робіт
19.12.2013 17:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter