У Хацьках викрили подружжя -майстрів підпільного самогоноваріння

У Хацьках викрили подружжя -майстрів підпільного самогоноварінняДо чергової частини Черкаського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в одному з будинків незаконно виготовляється та продається фальсифікований алкоголь. За вказаною адресою виїхали працівники відділу по боротьбі з економічною злочинністю Черкаського райвідділу. Під час перевірки даного повідомлення було здійснено оперативну закупівлю фальсифікату, що підтвердило інформацію правоохоронців.

У непримітному будинку оперативники виявили підпільний цех, де незаконно виготовлялися алкогольні вироби. Організувало цей бізнес подружжя, 52-річна та 53-річний жителі села Хацьки Черкаського району. У горе-бізнесменів був чіткий план по організації свого «діла». Щоб не виникати підозри, вони скуповували спирт в різних точках Черкас у незнайомих людей. Спритники торгували виготовленим власноруч «пійлом» цілодобово. Ванну кімнату власного будинку подружжя самогонщиків пристосувало під виготовлення алкоголю. У приміщенні була повна антисанітарія. Збували «оковиту» по дуже низьким цінам. Згодом у них з’явилися постійні клієнти. Самогон продавали у літрових та півлітрових пляшках на розлив. Під час обшуку будинку правоохоронці вилучили близько трьохсот літрів алкоголю на вісім тисяч гривень. При проведенні експертизи виявлено речовини, шкідливі для життя і здоров’я людини. Дані речовини є отруйними і при потраплянні їх в організм людини становлять загрозу для її життя та здоров’я.

На підставі зібраних матеріалів порушено кримінальну справу по факту незаконного збуту алкогольних напоїв за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років із вилученням та знищенням вироблених товарів та з конфіскацією обладнання для її виготовлення.

СЗГ УМВС України в Черкаській області
04.04.2012 12:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter