Тулуб: Вадима Березу усунуто від виконання функціональних обов’язків

Тулуб: Вадима Березу усунуто від виконання функціональних обов’язківГолова Черкаської ОДА Сергій Тулуб через 12 днів прокоментував ситуацію з ДТП за участі Вадима Берези.
Відповідаючи на запитання журналістів щодо ситуації навколо ДТП, до якого причетний працівник облдержадміністрації Вадим Береза та припущень щодо замовчування ситуації, голова обласної державної адміністрації Сергій Тулуб зазначив, що закон один для всіх.
«Закон єдиний для всіх. І немає різниці ні в політичній приналежності, ні в займаній посаді. Мені дійсно прикро за те, що сталося і я співчуваю родині загиблої. Проте на жаль від цього не застрахований жоден.
Неприємно і те, що на цій трагедії намагаються спекулювати окремі політики та політичні сили. Влада завжди в полі уваги громадськості, як в гарному, так і поганому сенсі і це має усвідомлювати кожен посадовець.
Як би не розвивалося розслідування, моє рішення принципове. Наразі Вадима Березу усунуто від виконання функціональних обов’язків і незабаром буде призначено нового керівника департаменту.
Що ж до розслідування? Все відбувається у рамках чинного законодавства. Всі обставини ДТП уже з’ясовані і міру покарання має визначити суд», - сказав Сергій Борисович.
13.06.2013 10:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter