Руслан Євдокимов: Певні люди наполягають, щоб ми з дружиною віддали їм половину бізнесу

Руслан Євдокимов: Певні люди наполягають, щоб ми з дружиною віддали їм половину бізнесуПровінція вже розповідала про черкаського підприємця, заступника директора ТОВ «Тотус», співвласника магазину «Посудна лавка» Руслана Євдокимова. Він заявляв про намір створити громадську організацію, яка захищатиме права підприємців від зазіхань влади й криміналу. Після виходу попереднього матеріалу він та його родина пережили одразу кілька неприємних подій. - Упродовж трьох днів мені та дружині телефонували з погрозами та пропозиціями «заткнути пельку», - розповідає Р. Євдокимов. – Усі погрози здійснювалися з закритих номерів. Чесно кажучи, особливо сильно це мене не налякало. Раніше доводилося стикатися і не з таким. Але дружина почала дуже сильно нервувати…

І днями працівники податкової поліції прийшли з раптовою перевіркою до неї в магазин «Посудна лавка». Це вже третя позапланова перевірка магазину за останній рік .За словами Р. Євдокимова, приблизно тиждень тому він помітив за собою стеження.

Два місяці тому його машину було заблоковано невідомими у дворі їхнього будинку.

- Мені передали вітання від «поважних людей» і попросили, щоб я не забарився з відповіддю на пропозицію, - сказав підприємець.

- Що це за пропозиція?

- Певні люди запропонували мені та дружині уступити половину нашого бізнесу…

- Ви можете назвати тих, хто вам таке пропонує?

- Поки що ні…

Будь-хто зрозуміє обережність у словах підприємця. Адже зустріч з представниками "поважних людей", яка починалася з розмови, закінчилася побиттям Євдокимова. Зі струсом мозку він звернувся до лікарні...

- У правоохоронних органах Черкащини після створення Нацполіції відбулася масова ротація особового складу, - припускає Руслан Євдокимов. – Ймовірно, хтось з тих міліціонерів, які «працювали» зі мною, не хоче, щоб я озвучував подробиці переслідування з їхнього боку…Ця історія наклалася на зміну влади в Черкасах після місцевих виборів. У мерії нова команда. Серед заступників мера – чимало одіозних персон.

Провінція буде стежити стежите за історією Руслана Євдокимова. Пропонуємо ГУ Нацполіції в Черкаській області прокоментувати переслідування бізнесмена.
07.06.2016 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter